Shopaholic? Nej då...



1. Armband, Primark/Portobello/Topshop 2. Örhängen, Portobello/Claire's 3. Covet by Sarah Jessica Parker(Parfym hehe) 4. Pumps, Primark 5. Knä strumpor, American Apparel 6. Tub topp, American Apparel 7. Väska, Topshop 8. Patchwork väska, Beyond Retro 9. Klänning, American Apparel 10. Jazz klänning, American Apparel 11. Klänning, Primark 12. Frasig jacka, Oasis 13. Sjal, Spitalfields market 14. Jeansjacka, Portobello 15. T-shirt, Marc jacobs(!) 16. Kofta, H&M 17. Tröja, Spitalfields market 18. Klänning, French Connection 19. Kanvas kasse, Marc Jacobs 20. Klänning, Spitalfields market 21. 1 ton tidningar, Vogue, Elle, Harpers Bazaar, Marie Claire och Glamour

Jupp!

Maybe it's because I'm a Londoner...

Underbart! Ville inte hem! Vädret var vackert och butikerna fulla. Mycket shopping blev det. dagarna spenderades mest med sistnämnda och med att surpla coffe blended caramel frappucinos(ni kan u gissa var). Var även i Brighton på måndagen, mycket fin stad, definifivt värt ett längre besök i framtiden! Alla solade och badade, medans jag gick omkring i jeans och jacka. Blä. Det finns få saker jag hatar, och en av dom är att vara felklädd. Så, in på närmaste American Apparel och ut med en klänning. Åt indiskt twice, bl. a på världens bästa restaurang(eller iaf maten). Portobello road besöktes, Brick lane, Spitalfields och Oxford Street likaså. Blev även ett besök på Marc Jacobs butiken i Mayfair. Efter en massa frågor och fel svängar, så hittade vi fram till butiken som ligger på Mount Street för er som vill veta. Det var alldeles...alldeles underbart! Han kan det där med mode, Marc. För övrigt besöktes även Primark(the shit!) som är såååååååå billigt att jag dör. Och gissa vad det stod på dörrarna när jag kom intrippandes? SALE! Sale på vilka priser undrade jag? Ger dom bort grejerna nu? Eller får man kanske betalt för att ta dom? Ett par pumps, en klänning och maaaaaaaaaasssa trosor inhandlades. Maaaaaaaaasssa. Nepp, fråga om ni vill veta nåt annat!



Puss♥

LDN

Ska åka imorgon! Eller till och med idag! Håller på att packa för fullt och kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på planet. Nåt känns fel liksom. ? . Men de fixar sig! Jag jobbar bäst under stress.

Känns så skönt att de 2 proven och 2 arbetena är off my back. Äntligen slipper jag oroa mig över dom. Visserligen så var det inte jättekul att gå till skolan dagen innan den börjar, men å andra sidan så kommer jag inte vara där på en vecka :)

Samtidigt så längtar jag lite. Tror att min skoltrötthet börjar gå över. Eller iallafall ta en paus. Tror inte den kommer gå över helt innan gymnasiet e slut dock.

Annika åker på lördag! Och jag är inte här då :( min latexhatande älskling ska vara norta i ett år. Snyft. Men fatta hur kul hon kommer ha!

Nu ska jag sova. Kan behövas efter denna action-filled day.

Kiss Kiss♥

Stockholm Sreetstyle





Lite tråkiga, "typiska" outfits på avstånd, men jag gillar verkligen detaljerna. De finns där nästan omedvetet. Första tjejens lager-på-lager känsla är verkligen klockren. Och ringarna på den andra. Världens enklaste knep, en för övrigt helsvart outfit där fokus är på materialen och hur de krockar, plus en tiiiiny färgklick. Detta gillar vi.


Stämmer eller inte?

 VÅGEN

NYKELORD: Diplomatisk/Sällskaplig
HÄRSKARE: Venus
ELEMENT: Luft
TIDSPERIOD: 23/9-23/10


Den typiska Vågen är vänlig och diplomatisk, och förordar rättvisa framförallt. Balans och harmoni har hög prioritet, varför Vågen lägger ner mycket energi på att ordna jämvikt i omgivningen. En av Vågens stora tillgångar är just rättvisetänkandet och förmågan att medla mellan människor. Den som är präglad av detta diplomatiska tecken tycker inte om stridigheter utan försöker alltid att mildra och ställa tillrätta.
En Våg tar stor hänsyn till andras reaktioner, kompromissar gärna och försöker i det längsta att tillfredsställa omgivningens önskningar. Det kan dock vara svårt att få en uppfattning om Vågens egna åsikter eftersom vederbörande är en aning undanglidande i sitt sätt. Vågens strävan efter att alltid vara omtyckt och tillmötesgående kan resultera i en tendens att hellre ta till små vita lögner framför att riskera bråk och motsättningar. Eller också kanske Vågen utvecklar en manipulativ läggning och lär sig att ta initiativ på ett sådant sätt att andra överhuvudtaget inte märker att något initiativ har tagits. List och smidighet hör tecknet till, liksom charm och anpassningsförmåga.
Som de övriga lufttecknen är Vågen en sällskapsmänniska, med stort behov av att känna gemenskap och samhörighet. Denna flexibla natur har god förmåga att knyta kontakter och att smälta in i olika miljöer. Tanken på ensamhet är skrämmande för en Våg, varför partnern och vännerna betyder oerhört mycket. Utan en livskamrat känner sig Vågen halv och ofullständig. Det stora behovet av omväxling och sällskap resulterar i att Vågen lätt blir rastlös och uttråkad av den grå vardagen.
Även om Vågmänniskan är utåtriktad och initiativrik föredrar hon att dra igång olika projekt i samverkan med andra framför att stå ensam med hela ansvaret. Baksidan med detta sociala tecken är tendenser till osjälvständighet samt svårigheter med att fatta beslut. Vågen kan väga för och emot i det oändliga. "Å ena sidan, men å andra sidan", är tecknets paroll.
Skönhetsplaneten Venus är den härskande planeten, vilket ger en estetisk läggning. De flesta Vågar har en välutvecklad känsla för färg och form, och uppskattar det vackra och sköna i tillvaron.
Vi finner många framgångsrika fotografer, skådespelare, musiker, konstnärer och designer i tecknet. Den diplomatiska, flexibla läggningen gör Vågen även lämpad som medlare, jurist eller rådgivare av något slag. Hårt och smutsigt kroppsarbete är däremot ingenting för en Våg.
Fysiskt associeras tecknet med njurarna och bäckenet.

Me want a lot

Topshop


American Apparel


Urban Outfitters



 


Je suis le thé, tu es la tasse.


Örhängen och ring från UVX och H&M, väska från H&M. Småshoppat lite nu innan London, kunde bara inte hålla mig! Sparar ju nu, men ändå. Såg så mycket jag vill ha idag i stan! Får väl se om jag hittar det i LDN. Bland annat en fransväska från Zara(ni vet antagligen vilken jag menar) ett par prada lookalikes(skor) från Zara, en playsuit från H&M( som Stellas rosa fast i orange) och en shortsdess i jeans, även den från H&M. Stört snyggt. Men men, London väntar, men Beyond retro, Topshop, Primark, Urban outfitters, American apparel och New look! Lätt att jag kommer hitta tusen gånger mer saker där än här! Åh, jag åker på torsdag! Men innan dess så har jag tyvärr 2 prov att ta itu med, vilket inte gått så bra hittils idag, inte pluggat nåt. Bra julia. Men jag har lovat mig själv att jag ska, så då blir det fan så! Dessutom har jag fått jäkla ont i foten, hoppas verkligen det går över innan, så mycket som man går där liksom. Men inget kan stoppa mig!

pussilussi♥

Karen Walker F/W 07



Har aldrig riktigt kollat igenom Karen Walkers kollektion innan, men alltid ändå gillat det jag sett. Och vad jag gillar hennes höst kollektion! Känns lite annorlunda mot allt annat, lite fräschare och mer preppy, fast ändå lite rave-inspirerat. Diggar verkligen färgerna, och speciellt de blåa glasögonen!

keep shopping, I will♥

Lidköping!

Jäkla kul bussresa, seg publik och mycket bilder. Så kan man sammanfatta. Orkar inte skriva mer.



De har stil, de där Köpenhamnarna.


Bilder: Facehunter

Vackert.

image407
Bild: The Sartorialist

Let it burn...

Höjden av min klantighet är nog nådd nu. Jag satte eld på mitt hår. Fråga mig inte hur, låt mig bara säga att vi har värmeljus i badrummet. Not good. Minuten innan rev jag upp mitt knä när jag bäddade sängen. Nu tänker ni, Va? Hur lyckas hon? Jag tänker detsamma. Hur lyckas jag? Den enda jag mött som kan jämföra sig med mig är Teresa. Hon är den enda som förstår att klantigheten är något man föds med, och tyvärr inte kan göra något åt. Ett väldigt bra exempel på detta var när vi gick på en knökad buss idag. Först tappar hon sin mobil som en hjälpsam kille plockar upp, och sekunden senare sitt läppglans. Jag försöker då ta upp det, men när jag väl sitter på huk så slår jag i huvudet i väggen. Bra Julia!

Såg förövrigt en väldigt bra film idag, This is England heter den. Har premiär på fredag. Gå och se! Verkligen välgjord, bra skådespelare och underhållande. Handlar om hur en kille 12-årig kille dras in i skinheads-kulturen i 80-talets England. Detta var innan skinheads var förknippade med rasism, och vi får se hur den långsamt börjar nästla sig in när en kopmis släpps ur fängelset och har ändrat åsikter. Låter kanske inte som en höjdare, men den är riktigt rolig, tragisk och bra helt enkelt. Extra plus är att den är verklighets baserad och innehåller riktigt bra musik. 

Nepp, nu ska inte jag mala på längre, känns som att detta blivit ett sånt där långt inlägg utan bilder, som ingen orkar läsa. Men för ni som läst ända hit, Nighty night!

puss♥ 


Dag 2

Jag har gjort det. Jag rörde henne. Hon var så mjuk, hennes afro va så fluffigt! Jag har rört Erykah Badu! Vanligtvis så bryr jag mig inte om sånt, tycker det är överskattat, hon är ju trots allt en vanlig människa. men de va nåt speciellt, hon hade sån kontakt med publiken, man kunde riktigt känna hennes värme. Bara hennes konsert gjorde det värt pengarna. Jag önskar verkligen att de som inte fick se henne får göra det nån anna gång. Resten av kvällen blev bara bättre, både med the Ark och Juliette and the Licks, men till slut kom den stora finalen; Kanye West! Jag har aldrig vart så rädd för att bli ihjäl klämd i hela mitt liv! Men fan att det va värt det, sån energi! Och då sackar jag mest om publiken, mr. West har ju vart i studion till 5 på morgonen och var naturligtvis lite trött. Men det hindrade honom inte från att ge en himla bra konsert, lätt den näst bästa! För jag kan inte vika mig för Erykah....

  

goodnight folks♥

Dag 1



Såhär glad var jag när vi såg the Pogues. Låt mig bara säga att jag hade skoskav och så j*vla ont i hälarna. Förstår mig inte på alla tjejer som gick i klack. Hur orkar ni? Jag dog i mina platta tygskor. Men men, dagen var skit bra,hade inte kunnat vara bättre, förutom regnet då. Vi han se Salem, Koop, lite av Laleh, New Young Pony Club, The Hives, Lady Sovereign, Manu Chao och The Pogues. Bäst va helt klart Lady Sovereign! Vilken energi! Och såklart musiken, har lyssnat på henne 3 dagar i rad nu för o komma i rätt stämning, och j*vlar va bra det va live! Annars så va Salem riktigt bra också, toppen humör och grymt bra låtar, plus att hans gitarrist skake:ade loss riktigt rejält. En applåd för Gunnar! Här kommer iallafall liute bilder från gårdagen:


Hoppas denna dagen blir lika bra. Förutom att jag är as pissed för att Lily Allen inte kommer, så är jag på toppen humör!

puss♥

Dagens Program!

15.00 - Salem Al Fakir
16.30 - Laleh
18.45 - New Young Pony Club
20.20 - The Hives
21.45 - Lady Sovereign
23.50 - The Pouges

Sen får vi se vilka mer som kan klämmas in! Nu ska jag ta på mig, outfit bild kommer imorgon. Wieeeeeeeee!!

Zagazagazagaza♥


 


:)

Bara en dag kvar! Imorgon händer det! Åååååh jag längtar så, har verkligen sett fram emot detta sen mars. Hade tänkt gå och byta in min biljett mot ett armband redan idag! Om jag hinner dvs, ska träna o lite sånt dära.

Grillkvällen igår va jättemysig, lite B bara att sitta i Kungsparken (haha). Sandra va go o glad som vanligt(läs full) och korven var mycket god. Typ.

Ja, vet inte riktigt vad man ska skriva om mer. Känner mig inte på blogg humör just nu, ville bara uppdatera för sakens skull liksom. Nepp, nu ska jag ta en runda med hunden!

puss♥


Lalalalala....

How do I breathe (remix) - Mario ft. Fabulous
This is the girl - Kano ft. Craig David
Just friends - Amy Winehouse
Fantasy - Timbaland ft. Money
New shoes - Paolo Nutini
Rock & roll queen - the Subways
Can we chill - Ne-Yo
Make you happy - Musiq Soulchild
Stronger - Kanye west
I'll house you - Jungle Brothers
New friend request - Gym Class Heroes
Flex - Dizzee Rascal

Några låtar jag lyssnar extra mycket på just nu. För den som bryr sig.

puss♥

lite sommar



Det var mysigt hos Karin. Teresa tuggade på grenar, vi hoppade runt som galningar och Karin förstörde gungan. Åh just de, Fia fick sig en rejäl omgång av Teresa också, haha.

Chanel.

image369

idag, dagen efter igår och innan imorgon.

Låg hemma hos Kariiiiiin idag och solade. Dom hade redan hunnit med picknicken innan jag kom(snyft) men jag fick äta resterna. Mmmm. Plus lite chokladpudding. Sen blev det mycket mysko bilder, bl a när vi dansar runt granen(?) haha lägger upp några så fort jag får dem. Det va verkligen härligt att hänga i trädgården, och bara lapa sol och få lite sommar känslor. Det kan ju verkligen behövas! Tror det blir repris imorgon, om vädret tillåter. Vi hoppas på det.

Pratade precis med fatty fat fat, och när jag kommer till London( den 23-28 btw) så blir det festival i Clapham Common, med Dizzee Rascal, the Streets och M.I.A! Värsta kul! Pricken över i:et på sommaren, har sett riktigt många artister i år. Åh, jag längtar verkligen! Det va längesen jag va i London nu, känner hur jag behöver komma dit( och shoppa hehe) MÅSTE ta en paus från Göteborg asså, vet inte hur jag ska klara 2 jävla år till här annars. Blä. Vill härifrån just nu.

En sak jag verkligen behöver är en jeans jacka! Jag måste hitta en! Klarar mig inte annars!

puss♥

Coolt.

image368

Har märkt att jag ofta hittar bilder på snygga killar nuförtiden( med det menas dock kläderna). Iallafall, gillar hur det röda skär sig med det rosa. Och att han vågar ha rosa byxor! Ballt!

Några inköp



1. Sjal, H&M 2. Shortsdress, H&M(25 spänn!!) 3. Topp, Vintage 4. Väska, Topshop(nån som känner igen?) 5. Klänning, H&M 6. T-shirt, Topshop 7. Långklänning, Topshop 8. Silver tights, Gina Tricot 9 & 10. Skor, Din Sko 11. Plastskor, Melissa Campana

Japp♥

Vägen ut väst!

Min Way Out West biljett är köpt! Jag ska verkligen gå! Jag är så lycklig! Ända sedan mars när jag såg den första affischen så bestämde jag mig för att gå, men inte föräns nu är det säkert hehe som vanligt. För mig  är det första festivalen, men eftersom den är här i Göteborg så lär det knappast bli tältande i lera och fylla dygnet runt. Nä, nu kan man åka hem efteråt och lägga sig i sin sköna säng! Fast lite kul hade de ju vart faktiskt... Skulle jag gått på en riktig festival i sommar hade jag nog valt Roskilde, och det enbart för Dizziee Rascals skull! Skulle verkligen velat se honom...Men nu väntar Erykah Badu och Lily Allen!

pussiluss♥

Fall -07

Äntligen har jag då kollat igenom höstkollektionerna, drog mig lite för att göra det eftersom jag absolut inte vill ha höst än! Men iallafall, blev lite besvkiken faktiskt, tycker att modevärlden haft bättre tider än denna. Fanns inte så mycket jag fastnade för, och ibland så kändes mycket samma. Kanske är man inte så påläst om de nya trenderna än, men en del saker kändes ganska...bekant. Mycket man har sett förut. Men annars så tycker jag att hösten känns som en ny fräsch tid för garderoben, och med många nya trender skapade av oss: "vanliga" människor. Jag tror verkligen på att streetstyle och blogg-modet kommer att explodera till hösten; aldrig har man känt sig mer delaktig i det man har på sig. Här kommer då mina favoriter från modeskaparna denna säsongen, och jag har bara en sak att säga: jag vill BO i Stella McCartney hela hösten!

Betsey Johnson


Chloe


Erin Fetherston


Luella


Marc by Marc Jacobs


Zac Posen


Stella McCartney


3.1 Philip Lim


There you have it!

puss♥


Godnatt

Har tagit lite paus från bloggandet, iochmed att jag bott hos Alexandra i ca 6 dagar haha. Stackarn. Men mysigt har det vart iaf. Nepp, I'll be back tomorrow!

Mackor, here we come!♥