LL

LL

WOHO!

ÅÅH! Hade mina klasser i skene för första gången idag. Hip hop o street. Jag är så lättad, har vart orolig över det hela veckan, men det gick sååå bra! Dom fick in min stil helt ok faktiskt och satte stegen jätte bra. Inser verkligen hur mycket jag vill göra detta, att lära andra personer dansa och att dom vill att lilla jag ska göra det liksom...oj liksom...vad hände?

Hade pyjamas på mig i skolan idag...Kan de inte vara så varje dag? Eller, iofs, tänk hur mycket  snygga kläder man inte skulle ha användning för då. Dålig idé. Men men, på tal om det, verkar som lindsay börjar ta sig ur trash-träsket, denna outfiten är faktiskt riktigt wearable. Hade dock skippat bootcut jeansen o kört på stuprör med dragkedja istället...Nice...

pöss


Ska du verkligen ha en macka till??

Espresso house idag. Två gånger. Som vanligt. Seriöst, måste göra nåt åt mitt kafé beroende asså, inte bra för ekonimin. Ska ju till London o allt. Men men, det va mysigt iaf, fikade med dom gamla tjejerna o måns haha. Han e typ alltid med på nåt sätt. Va skit längesen jag träffade alla(utom carro då). Tänk hur mycket man förändras egentligen. Kul att vi fortfarande håller kontakten dock. Efteråt åkte vi och hämtade mina skor(gråa gardenia ankelboots) från klackningen. Tror jag ska ha dem imon, med gråa tights, silvriga knästrumpor o grå klänning eller sonia rykiel tröjan. Hm.. Svårt val där. Så är det ju "Crazy hair day" i skolan imorgon också. Funderar på att ha en stooor tuperad tofs mitt på huvet. Funkar nog. Undrar hur många de e som kommer gå in för det. Synd att det inte e så många, sånna saker e ju as kul! Men men, ska ta o göra läxan nu... Har svenska presentation imorgon, ska redovisa en bok vid namn "kalla det va fan du vill"... trååååk....

pöööööss

Är vi inte fina?

Är vi inte fina?

Teresa, jag, Johan och Karin på tunnelbanan

Juste Debout Scandinavia

Va på STHLM streetster i helgen(streetdance festival/tävling för er icke dansintresserade). Hade riktigt roligt asså! Sällan har jag fått så mycket inspiration och dansglädje. Känner verkligen bara för att dansa hel tiden nu! Det va såå mycke grymma dansare där, de flesta runt min ålder faktiskt, vilket var lite förvånande. Men de är ju sthlm, allt är ju typ mycke bättre där. Måste faktiskt säga att jag blev lite besviken på utstrålningen hos vissa, det gör ju allt liksom. Det är vi nog bättre på i götet faktiskt. Men men, fick offra hela min helg för detta, så ska inte klaga hehe. gick upp kl 5 och tog 6 tåget upp till sthlm, och tog bussen hem kl 23.30 varpå jag kom hem 06.30. Jag va inte alls trött imorse =P  hade mina första klasser idag föresten. Måste säga att det gick ganska bra faktiskt. Barn jazz är väl kanske inte det roligaste, men det är iaf en början. Ska bli kul att ha hip hop på onsdag iaf, det är där jag hör hemma liksom. Känns äntligen som att jag kommer nånvart med dansen, har mycket på gång just nu. Mycket tack vare nya människor och nya relationer med gamla. Är faktiskt på det hela taget ganska nöjd med var jag är just nu. Har förändrats mycket på den senaste tiden och det känns äntligen som att jag börjar bli den jag vill vara. Shit, tänk mig för ett år sen liksom. Nä, det är bra med förändring asså. Oftast iallafall. 
  Well, en bild säger mer än tusen ord heter det ju så här följer alltså cirka 4000 ord HAHA!!!( min humor asså, hate it or love it liksom...)

 The dancefloor  As grym poppare, typ 10 år       Jag o Karin     Locking när den är som bäst...

Jag på väg till London?

sienna sienna 2

Såhär skulle man sett ut på flygplatsen! Okej, uggs är väl inte helt inne, men såå sköna att jag inte bryr mig. Och Sienna matchar dom skit snyggt!

Dagens gå-ut-med-hunden-outfit

Brun kort dunjacka, everest (förra året)
Lång beige kofta, mammas sen 20 år tillbaka
Leopard pyjamasbyxor, H&M
Rosa uggs, 2004 års fjortis köp

Sexigt? O ja! speciellt med fickorna fulla av bajspåsar haha! Nä, men spela roll liksom. Utby är ändå dött på kvällen. Åh, jag är såå trött på min garderob, men tro inte att den ser ut som exemplet ovanför hehe. Den är bara så använd och höstig liksom. Vill ha vår nu! Men nu har ju snön kommit , så det är väl lika bra att sluta hoppas ett tag. Men hittade faktiskt några snygga outfits som jag kanske kan knåpa ihop med mina egna ut-tjatade kläder:
Okej, tänk utan kepsen och med gråa knästrumpor och vinröd/bruna stövlar till. Fett nice!(haha)
Stilrent och ganska varmt, släng på en stooor mössa och halsduk liksom så funkar det.
Detta är väl hur jag sett ut större delen av hösten, men kombon är ganska bra till vardags; stooor skjorta, kort skinnjacka, tights och ankelboots. Skulle dock skippa fetisch klackarna och ta mina lila rizzo stövletter med platå istället.



Okej, har typ bara tagit med de mest klyschiga "stilikonerna" men who cares, I like liksom. Måste erkänna att jag hellre skulle gått i puder rosa, lavendel lila och creme vitt, men vårat jävla väder tillåter inte de just nu, så...Aja, nu ska jag nana!

Dröm söta drömmar! ♥

London!

Staden som alltid är i mig,  eller kanske som jag alltid är i. Snart är det dags igen och denna gången ska jag dit med tjejerna! Första gången utan päronen faktiskt. Fatta hur sjukt mycket jag kommer shoppa! Har sparat i en hel månad(okej, de e långt för mig) för detta! Men har lite ångest...de finns ju sååå mycket att köpa o så lite pengar... men men, får väl tigga lite av pappisen hehe. Måste bara säga att jag älskar mitt steven shein halsband föresten, är så glad att jag köpte det trots allt. Det ser ut som det på bilden fast med bara en döskalle. Jaja, nu ska jag äntligen ta itu med mina klänningar från beyond retro, inköpta på förra london besöket och som ännu inte sytts upp(skäms!). 


                     
Ha de ♥


Da Crew!

Da Crew!

GRATTIS MÅNS!

Idag blev då lilla måns hela 18 år! OMMMMA GAAAD!
Igår firades han med pompa och ståt(haha). Jag och Karin träffades i stan och köpte ett coffe card på espresso house(var annars?) i present och sen bar det av hem mot mig. Först tog vi det lugnt, chillade och käkade pizza och semlor(inte samtidigt :P). Men där gick något fel. Vi kollade bussar mot mölndal, där överraskningsfesten skulle vara, och enligt tabellen var vi tvungna att åka om 20 min. Vi hade inte ens duschat. Så, vi skyndade oss som f*n och jag fick som vanligt kläd-panik samtidigt som karin inte hittade sin hårspray. KATASTROF!
 Anyway, istället för buss så tog vi en taxi som pappa så snällt betalade och resultatet blev att vi kom dit, SURPRISE : en HEL timma förtidigt! Förstår inte hur vi lyckades. Vi satt ensamma i lokalen och allt eftersom kom alla människor. Efter en låång väntan kom då Måns med sällskap, och vi hängde i lokalen ett tag där vi bland annat lyckades genomföra världens sämsta version av futuresex/lovesounds.
Fram mot 12-snåret så tog vi bussen in till stan och en klubb kallad nelly/nelli eller nåt. Dom spelade nästan bara dancehall, men det va ändå ganska soft, nästan bara vi där. Of course blev det burger king efteråt och i ösregnet tog vi oss hem till måns där vi smög oss in och somnade vid typ 6.
På morgonen(eftermiddan) så bakade karin världens goaste scones och vi skrattade sönder oss genom hela frukosten(hahaha typ). Efter att Karin åkt hem så kom lilla Therese till mig och Måns varpå vi sedan åkte hem till mig. Här satt vi bara vid datan typ och va ute med min fiiina lilla vovve(right....). Måns åkte hem och nu sitter jag här och skriver om min helg.
Anmälde mig till danshuset idag föresten. Jazz(med Julian liksom!), grinding,house och breaking blev det. Sen blir det stina två gånger i veckan också. Plus mina klasser på onsdagar och söndagar. Plus dansgruppen. Plus skolan. Plus kompisar. Plus jobba. Shit asså, kommer jag verkligen hinna?



 
Sov gott ♥

The Ultimate Dress

The Ultimate Dress

Behöver jag säga nåt mer? 


                                  
VILL HA! NU!


Top of the Shops!

Kollade precis topshops nyheter. Alltså Ommmmmmmmmmmmy GOD!(hehe) Ska verkligen länsa stället när jag är i London. Ska dit på sportlovet. No shop is safe, so watch out! Har egentligen inte alls tid med detta, ska skriva en redovisning tills imon o har kommit...typ en femtedel fram. Men men, anyway, här är favoriterna. Enjoy!


Perfect LBD!


 pösssss ♥


HEJ HEJ!



16 år, dansare, modeoffer, glad, har en hund, älskar grått, svart o rosa (dock inte tillsammans), stolt Ipod ägare, har bredband (äntligen), skrattar jävligt weird, halv-vegeterian(?), bor i gbg, går i ettan, svenne, ska göra om mitt rum, har världens perfektaste jeans, ska snart till london, vill flytta, har rosa mobil(surprise), lyssnar på allt utom opera och dansband, lockigt hår, gillar OC, danslärare, hatar mjölk och Im having a baby.

Har nog aldrig skrivit nåt så osammanhängande i hela mitt liv.

 

au revoir  


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!