nitar.

image309
Ska jag eller ska jag inte?

regnet det bara öser ner.



Därav valet av parkas och plastskor.

Parka, H&M
Linne, H&M
Kamera halsband, H&M
Leggings, Gina Tricot
Lila plastskor, Melissa Campana

Tess, vi kommer vara snyggast där!♥

DOM ÄR MINA!

image307
Silvertightsen bor numera även i min garderob! Tvekade faktiskt lite först, har nästan tröttnat på dom, men sen så tänkte jag på hur länge jag velat ha dom och då bestämde jag mig. Wieeee!

Vill tillägna detta köpet till Annika, som jag vet älskar latex och silver leggings innerst inne.♥

Dagens



Jeans, Monki
Skor, mammas garderob
Jacka & klänning , H&M
Armband, H&M och vintage
Kort t-shirtlinne, Weekday

I'm off!

puss♥


Jeansjacka på killar

image305
Första gången jag såg en kille med jeansjacka och tyckte det var snyggt. Bild från sthlm streetstyle.

Trött

Drar till Oslo nu i 4 dagar, så då blir det väl inte så mycket bloggande antagligen. Inte för att det alltid blir det ändå :P Iaf, förhoppningsvis så har jag även läst ut Harry Potter and the Deathly Hallows när jag kommer hem! Fatta! Sista boken! Hur länge har man inte väntat på den liksom, Harry-nörd som jag är hehe. Nu är serien slut, vilket känns både som en lättnad men även lite sorgligt. Nu kan man ju inte avsluta boken och undra vad som ska hända i nästa eller spekulera om vem av Harry och lord Voldemort som kommer att dö. Undrar verkligen hur den slutar. Men men, med lite ansträngning så vet jag om 4 dagar.

puss♥

Hihi

Har precis kommit på hur man ändrar layouten, tack vare snälla Jasmine! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill ha än, men for now duger detta! Eller vad tycker ni?

puss♥

The Red Wayfarers

image304image303image302image301

Vill ha en mocha frappucino. Nu.

image300

Harry Potter och Fenixorden

Så bra! Ska inte avslöja nåt, men antagligen så vet väl typ alla vad som händer om ni har läst boken. Aningens ihoptryckt var den bara, det är ju trots allt den längsta boken. Vad jag kommer ihåg så är detta den "sämsta" boken, enligt mig, om man nu kan kalla nån av böckerna dålig. Handlingen är lite luddig och fastän det händer mycket så känns det som att den inte riktigt har nåt flyt. Detta är då det enda negativa jag kan komma på. Men såklart, en mycket bra filmatisering av en mycket bra bok! Tro inte att man kan misslyckas med en sådan historia och en sådan stoooooor och förväntansfull beundrar skara. Längtar verkligen till nästa film, den kan man inte kalla luddig däremot. Och med tanke på slutet måste det vara den hemskaste hittills. Snart kommer också den spännande upplösningen, den 21 juli för att vara exakt! Vem kommer att hänga på akademiebokhandelns lås? JAG!

image299


Dagens



Dragkedje klänning, H&M
Kort t-shirt/linne, Weekday
Glansiga tights, Weekday
Ros-ring, Accesorize
Lime gröna Kawasakis, Victoria Arena

Till detta ; Dior-clutch och skinnjacka. Det är sol!!

Juli



1. Klänning med dragkedja fram, H&M 2. Detalj upptill 3. Shortsdress, Weekday 4. Glansiga leggings, Weekday 5. Latex leggings, Gina Tricot 6. Jeansshorts, hittade i pappas garderob 7. Klänning, Lindex 8. Boxformad topp. Weekday 9. Body, hittad i dangarderoben 10. Rosa plastskor, Monki 11. Neon gul tubtopp. H&M 

Me like a lot

image286
Bild: Facehunter

Lil Mama - Lip Gloss

Bra låt.....

TAJS

Sandra väckte mig sju. På morgonen!! Shit, efter igårkväll så kan jag säga att det inte va bra. Kom hem och däckade direkt på soffan efter att ha proppat ner lite kyckling pyttipanna. Ville ha en jävla chickenburger, men nej, dom har ju frukost! ÅÅÅÅH! Ville bara slå bitc*en i kassan, man ska väl fan kunna få en hamburgare på McDonalds! Snacka om dålig service. "Det tar ungefär 2 timmar, för vi har frukost nu". Sure, bra att dom har sina jävla bagels och frukostmackor, men själva grejen med att dom har öppet dygnet runt är ju att man ska kunna köpa det man vill ha när som helst. Blev så jävla pissed! De där fotbolls laget från tyskland fick minsann typ 70 cheeseburgers, men kan dom fixa fram en enda chicken burger? Tydligen inte! Hata donkan!!!! Okej kanske att ta i, men iaf. Bajs på dom.

Är såååååååååååå seg just nu, väntar på att pappa o mamma ska komma hem med mat. Har verkligen sovit/vilat bort hela dagen. Måste hitta på nåt ikväll asså. Får väl se vad som händer. Nepp, nu får det sluta regna så jag kan gå ut med vovven.

puss♥

Gillar Jeansjackan

image285

Ansikts Boken

Har verkligen blivit beroende av Facebook. Kollar den heeeeela tiden, lägger upp nya bilder och jag vet inte vad. Jävlar vilken nörd man blivit liksom. Inte längesen jag störde mig på alla mejl man fick.... " blablabla has invited you to join facebook!!"

Trevlig dag iaf, spenderades först med Annika, sedan träffade vi Jasmine och Meja, sedan Måns, till sist Karin, Nina och några fler. Lite småshopping blev det också, ett par rosa plastskor från Monki. Jävligt bra alternativ till de i neon från Topshop som tyvärr bara finns i storlek simfot just nu.

Har börjat lyssna lite på Spice Girls(?!) förvånande nog, kom på iden efter att ha läst om deras återförening. Nostalgi verkligen! Kommer ihåg hur jag desperat ville vara ginger spice och bytte spice girls kort på skolgården(nån som kommer ihåg dem?). Iaf, med tanke på att nittiotalet är inne igen så är det faktiskt ganska kul att matcha med lite musik. För de va ju inte för inte som de var världens första och största(?) riktiga girlband!

Näpp, nu ska jag faktiskt  försöka lägga mig lite tidigare idag, orkar inte somna vid 5 och vakna 2 längre. No no. Nu blir det lite bulgursallad och sedan sängen, där jag har en dejt med senaste Modette. Hehe...

VILL ha Ben and Jerrys♥

Another boring monday...

Sitter här vid min dator. Min älskade, mitt allt. Vad hade jag gjort utan dig? Fått grava deppressioner antagligen. Speciellt här i utby, där den är mitt enda fönster mot den civiliserade världen. Just nu vill jag bara åka hem till Fatima med ett paket fossil fuel och se på sex and the city. Men kan jag? Nej! För geeerisen är i London! Så, nu sitter jag här och deppar... Tänkte skriva ett litet inlägg om min syn på det svenska modeundret som det så fint kallas, efter att ha läst en artikel i Modette, men det orkar vi inte nu. Btw så har det nya numret kommit, riktigt bra faktiskt, som vanligt. Alltid lika kul när den dimper ner i brevlådan.
image283image284

I <3 Chloë

Japp, gårdagen kan man väl säga var....intressant. Mycket spännande hände, bl a så upptäckte vi gubben på järntorget! Där, precis vid övergångsstället, på en platta i marken fanns han. Ett kaos av frågor dök upp i våra inte så klara huvuden : Vem är han? Varför förärades han en egen platta på järntorget+ Och varför just där? Fortfarande finner vi ingen klarhet i problemet, vilket vi kanske aldrig kommer göra. Iallafall, kvällen kan sammanfattas med att alexandra hade jävligt mycket att säga och att det blev väldigt sent. Så sent att vi faktiskt hann få med oss Dagens Nyheter hem. Innan den delats ut.

image282

Hittade denna fina bilden hos
moderniteter, kommer ursprungligen från italienska Vogue. Verkligen den perfekta bilden av street möter chict. Tänk att gå omkring såhär på gatorna liksom. Ballt.

"Och då sa jag såhär..."♥

Dagens o Kvällens


Jeans Shorts, pappas gamla
Skinnjacka, mango
Glansiga Tihgts, Weekday
Kamera Halsband, H&M
Väska, Dior Vintage
Kort tischa, Weekday
Kawasakis, Victoria Arena


Topp, H&M
Jeans Shorts, pappas gamla
Nitskärp, H&M
Kamera Halsband, H&M
Glansiga Tights, Weekday
Platå Peeptoes, Nilson

Hittade ett par jävligt schyssta jeansshorts i, guess who, PAPPAS garderob. Inte visste jag att han va så händig och klippt av ett par jeans för att ha när han jobbar i trädgården. med tanke på hur väl det har gått så tror jag nog att jag kan ta över dom. På livstid :P

Min Therese e hemma igen!♥

The Monthly part 2 : June


1. Klänning, H&M(som många frågat efter, den borde fortfarande finnas kvar) 2. T-shirt, Nike 3. Baksida av tishan 4. Armband, H&M och mammas garderob 5. Kjol, Mango 6. Nitbälte, H&M 7. Smalt neon skärp, H&M 8. Smycken, H&M 9. Nit väska, Mango 10. Gladiatorsandaler, Zara 11. Örhängen, H&M 12. Stjärn sjal, Zara 13. Solglasögon, mammas garderob 14. Tights, Weekday 15. Kort t-shirt linne, Weekday

Köpte även ett par vita wayfarers från Topshop, som tyvärr har kommit på villovägar. Hoppas verkligen att de dyker upp snart, älskar dom verkligen!! Jaja, bara att fortsätta leta...

puss♥

Om ett paket från Topshop var på väg hem till mig...

...skulle jag önska att det inehöll detta:


Dagens Outfit

Orkar verkligen inte nu, klockan är snart 2 och vi ska kolla på OC. Så, istället får ni ett litet collage på de olika plaggen jag hade på mig! Ja! Vad orginellt! Haha skoja ba(haha)



Pumps, Beyond Retro
Blus, H&M
Skinnjacka, Mango
Jeans, Cheap Monday
Väska, Dior Vintage
Armband, Vintage
Detta plus det neonrosa nagellacket från depend. Snyggt. Så, godnatt och dröm sött!

puss♥

BTW

Jag hade platt hår hela helgen. Hihi.
image239image240image241

Grattis Molly!

Min lilla vovve fyller hela två år idag! (L) Dvs 14 hund år då hehe. Men ialla fall, nu ligger hon här medans Måns och Jasmine målar naglarna(hihi) efter sitt lilla utbrott. Hon liksom hoppade PÅ Jasmine när hon låg ner, såååå roligt( kanske inte för jaaz då haha). The point då iaf, även om hon är en RIKTIG pain in the ass ibland, så älskar jag henne ändå!
image238

Gårdagens Outfit



Klänning, Lindex(!)
Skinnjacka, Mango
Jeans, Cheap Monday
Pumps, Top Shop London
Väska, Mango
Armband, Vintage

Tänkte ta och börja med lite s.k  "dagens outfit" bilder. Men där sprack det ju redan, eftersom detta var igår. Fan.

puss på dig sassie♥