Lila matta någon?

image659

Kanske dags att vi byter från rött till lila. Och att vi ger mig mina MiuMiu skor!

put them in the bathroom!

jag vill shoppa nu. nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu... och bli frisk nu.

vill ni göra nånting nu?


Im blue...or maybe grey

image658

Googlade dans, så kom denna upp. Väldigt vackert med färgen mot allt grått. Lite som mitt nuvarande state of mind. Orkar inte med det gråa längre!

bara för dig

image657
Gillar denna looken skarpt. Sarah jessica på inspelningen av SATC-filmen. Lagom slappt, och lagom stylish! Såhär skulle jag gärna sett ut imorgon. Men men...

bang bang, you shot me down

längesen jag skrev ett långt inlägg här på bloggen, så nu kommer det.

(btw, slutar tillfälligt med stor bokstav, orkar inte trycka ner en tangent till vid denna tiden på dygnet.)

ibland fastnar man verkligen framför datan. nu har det gått så långt att jag sitter här och söker på olika bloggnamn. bara för att läsa nåt. varför inte läsa något annat då, som en bok till exempel? jo, för man sitter ju redan här. redan kollat facebook o allt annat, så då får man komma på nytt. och vad har hänt med kommentarerna föresten? förlåt alla jag inte kommenterar säger jag bara, detta är verkligen pisstråkigt! förstår varför ni klagar. skönt att höra föresten från er som faktiskt bemödat er med att kommentera(ni vet). bra att allt är bra. för att hoppa till något annat; mina ipod hörlurar är borta! har nu inte haft dom sedan sista dagen på förra året. detta funkar verkligen inte längre, måste fixas snarast. det enda bra som detta medfört är dock att jag läser nu när jag inte kan lyssna. fast man kan ju göra båda samtidigt iochförsig(är det ett ord?). bortsett från det så var mitt nyår alldeles...perfekt :)
tror att min dygnsrytm börjar bli lite normal igen. eller trodde, kollade precis på klockan. men iallafall, somnade faktiskt innan 4 igår, vad säger ni om det! första gången detta året. undrar hur det går på onsdag(skola). inte nog med det, dansen börjar snart också. det liksom slog mig idag. har två veckor på mig att fixa allt, plus skola under tiden. och en massa annat. men på nåt ovanligt men bra sätt så känns det ändå okej. det är en bra sak med mig, jag vet att jag i slutändan alltid fixar det(ta i trä). nu mina vänner, ska jag hoppa ner i min säng.
(många parenteser blev det)

Appropå det nya året...

image656

Årets Låt:
Cherry-Lisa Shaw, Boyz-M.I.A, Earn my affections-Amel Larrieux, kan inte säga en bara!
Årets program: Skins eller Heroes...
Årets Bok: A million little pieces av James Frey
Årets Film: This is England, lätt! 
Årets Dricka: Bar centro latten och lakrits-shot!
Årets Plagg: Latex tightsen eller min kära skinnjacka.
Årets Byxor: Jeans med hög midja!
Årets Sneakers: Puma...alla modeller
Årets Klocka: Casios retro digitala såklart!
Årets Doft: Covet (sarah jessica parker)
Årets Smink: Biotherms foundation o rosebud
Årets Blogg: Hmmm...
The Vision såklart!
Årets Nyårslöften: Börja gilla mögelost(eller inte?)  

Hejdå 2007!!!

trudelutt

image654
bild: facehunter

Var tvungen att vara lite lättsam också. lite rosa lättar alltid upp :) speciellt om det består av en ap-snygg klänning, ge mig!

4

ni är just nu i en mardröm. jag befinner mig just nu i en mardröm. varför? allt var ju så bra, så perfekt. jag tänker på er, hoppas att ni kommer hem tryggt och säkert och att du inte väljer att stanna kvar. även om du gör det förstår jag dig. min bild kanske är felaktig, men ni ska bara veta hur orolig jag är just nu. ni betyder, mer än vad ni tror, saknar er så otroligt mycket. just nu är det vi två kvar här, och ni två är där. vill att vi ska vara tillsammans just nu, sitta och ta en latte på vårat kära espresso house(hehe). jag vill veta allt. och inte bara det dåliga då. som vi sagt hundra gånger innnan, ta hand om er. skynda er!