Who are you? - Whoever you want me to be...

En vecka sedan.Eller tillochmed längre. Shit asså, får börja ta itu med bloggen alltså. Men snart är sommaren här och då är varje dag en blogg-dag! Tänk, knappt 3 veckor kvar...Jag tror aldrig att jag sett fram emot ett sommarlov så enormt, vill bara slippa all stress, alla tidiga mornar när man tvingar sig upp omänskligt tidigt ur sängen och framförallt alla prov. Ick, nationella i matte B, kommer faila totalt. Tror jag iallafall. Men men, får väl se hur det blir med det. OC första säsongen har faktiskt setts klart just idag! Grät mängder när Ryan flyttade tillbaks till chino, fastän jag vet exakt hur hela jäkla serien slutar. OC kommer alltid att vara den enda serien för mig, möjligtvis med konkurrens av sex and the city då. Förstår varför jag satt fastklistrad framför teven i fyra år. haft grill kväll hos gulliga Salem också, det va verkligen jätte kul! Hoppade studsmatta och åt hela dagen, bilder och detaljer kommer senare. En riktigt lugn helg har det vart faktiskt, första gången jag sov hemma hela helgen på typ hela detta året. 
   En del tråkiga saker har hänt också, speciellt 2. En, som kommer att hända imorgon, vet jag inte riktigt hur jag kommer klara. Jag har så mycket inom mig, och jag är rädd att allt bara kommer att släppa imorgon, även om jag vet att det får göra det.  På ett sätt är det kanske bra, ibland så behöver man bara gråta ut och känna att man verkligen är värd det, att man har en anledning. Jag brukar inte älta mina problem, eller ta ut dem över andra för den delen, men känner att jag gjort det lite på senaste genom att vara lite deppig och nere. Så, sorry om någon känner igen sig, kommer snart att vara den vanliga, glada, galna Julia med världens konstigaste skratt igen. just nu har jag bara ett allvarligt fall av PMS.

Världens bästa citat nånsin, såklart från OC för er ofrälsta där ute!

puss♥

The OC?

Något har drabbat Göteborgs vIdeobutiker. Ingen JÄVEL har OC säsong 1!! Inte en enda! Vad vill ni liksom! En av de mest framgångsrika serierna på tv, och ni tror att ingen vill se den? WRONG! Har letat i typ några veckor nu, och det verkar hopplöst. Får väl beställa mitt exemplar för typ 500 spänn på ginza eller nåt snart. Aja, va bara tvungen att klaga lite. Så, om ni vet nånstans där den går att hyra, BERÄTTA!

Tack på förhand

desperat

Let's get together, don't get lost

Lyssnar igenom lite house och reflekterar över helgen litegranna. Helt lyckad faktiskt, trots stooooor beslutsångest! Valde nog rätt ändå, det är alltid kul å festa med nytt folk . Söndagen var den trevligaste på länge, kunde bara ta det lugnt och inte stressa till jobbet. Först vaknade jag hos sandra, sååå mysigt att bara somna i hennes säng ;-) var helt utvilad, och efter en god frukost bar de av till stan där jag surprisingly inte hann före moncef. Vi tog en latte och TYVÄRR en bulle på bar centro. Så mysigt att bara sitta där och snacka om allt. H&M checkades såklart, och där hittade jag en orange byxdräkt i frotté för BARA 98 kr! Men, dum som jag e, så hade jag 90 jäkla kronor på fickan eftersom de resterande 10 hade gått åt till bullen, en bulle som endast gjorde mig fetare och inte gladare! Så, hem till Fatima och hämta grejer och 8 spänn, MEN hon hade inte 8 spänn. Ibland är livet tufft. På hållplatsen så kom Moncef på den otroligt smarta idéen att ta 10 ist för sjuan, och vilka träffade vi på om inte världens underbaraste dans-folk som gav mig 8 kronor! Tack, ni räddade min dag! Så, byxdräkten inhandlades och vi åkte hem till Moncef, varifrån vi gick hem till mig. Underbart. Resten av dagen softades bort, och jag blev minst sagt flum haha. As I said, mkt skön söndag alltså, som nu förhoppningsvis kommer att avslutas med lite mera tryffeltårta(om inte pappa käkat upp resten). Orkar verkligen inte berätta om resten av helgen, kortfattat ; danstävling i frölunda(bra) tjejmiddag hos nathalie(jäkligt kul!) och McDonalds mitt i natten(med ett äckel som slickade på sin jävla mcflurry). Härligt hehe. Jahapp, avslutningsvis här följer då några väldigt vackra bilder av oss;


Love♥

The Monthly; May



1. Klänning i silke, Zara. 2. T-shirt me silvertryck, Mango. 3. Assymetrisk t-shirt, Monki. 4. Linne i glänsande material, Zara. 5. Silver tights, H&M. 6. Halsband med kamera, H&M. 7. Armband, H&M. 8. Magväska(bärs dock över axeln) H&M. 9. Trikå kjol, H&M. 10. Limegröna kawasakis, Victoria Arena. 11. Rosa mocka sneakers, Puma. 12. Turkosa sneakers, adidas. 13. Döskallering, H&M. 14. Jacka, Nike. 15. Tröja med tillhörande byxor, Adidas. 16. Detalj på armen. 17. Tracksuit tröja, Adidas. 18. Tracksuit tröja, Adidas. 19. Byxor i velour, Adidas. 20. Shorts, Adidas. 21. Neongrön tröja, även den Adidas. 22. Tracksuit tröja, Adidas. 23. T-shirt, Nike. 24. Detalj på t-shirten

Mycket adidas denna månaden, beror på två besök till Freeport, där de så lägligt hade adidas-utförsäljning. Sved lite i plånboken, men å andra sidan så behöver jag inte köpa nya das-kläder på ett tag hehe. Ett par kawasakis blev det också, limegrön, men bilden gör inte färgen rättvisa. Såklart inhandlades ett par saker från Zaras öppning med, bl a et par tights so gick sönder efter 2 ggr. Bra kvalietet där! Fortfarande finns ett par saker som behövs, s räkna med en uppföljare hehe....

simma lugnt!♥


To live is to dance, to dance is to live!

Lalalala....Wonderful world med James Morrison e verkligen bra...Regnar ute och här sitter man framför datan och segar lite. Vet inte riktigt vad som händer ikväll än, men det är ju fredag så förhoppningsvis blir det nåt kul. Imorgon är det solo kingz! Ska bli så kul, måsssste få se lite ny dans, inspirationen är verkligen på botten nu. Känner att jag vill dansa och koreografera, men vet liksom inte riktigt vad. Zerjons solo träning va riktigt kul och nyttig, blev ganska nöjd med min insats(trots blåmärken) men vill kunna bättre. Det känns som att alla har utvecklats så mycket, och det vill jag med. Visst, det har hänt mycket det senaste året, men jag vill verkligen känna att det har hänt något. Trots allt så måste man börja komma nån vart nu om man vill fortsätta på allvar. 
  Börjar se lite ljusar ut på penga-fronten med, kom på att jag har typ 1000 kr extra! Sånt är altid kul. Var i stan idag, och det finns så mycket jag vill ha. Så mycket. Och ändå hann jag inte med alla affärer, plus att jag ska till sthlm snart. Ska nog spara mig tills dess trots allt. Längtar verkligen dit, har har inte vart där på ett år snart om man inte räknar street star. Ska kolla allt från urban outfitters till beyond retro.....you bet!

puss♥

Pank

Har aldrig haft såhär lite pengar. Och aldrig har jag gjort av med så mycket heller. Hur hänger detta ihop? Kanske är så att det inte gör det, och det är vad som försatt mig i skuld-träsket. Och inte någon fet lön blir det heller. Inget sommar jobb. Inget jävla studie-bidrag i sommar heller. Jaja, för att citera timbuktu så löser det sig alltid.

Sommaren börjar närma sig, people!! Fatta! Tre uppslag kvar i kalendern bara :P Och sidorna är mer eller mindre fullklottrade; stockholm, körskola, upträdanden, jobb, pirates-premiären, solo kingz och förhoppningsvis en jäkla massa shopping!(In my dreams liksom.....)

 Vart i skene också, kollat på mina grupper och "festat" med lite dansfolk. Det gick ganska bra faktiskt, medger att jag inte lagt ner så mycket tid eller energi på det som jag hade velat, det blev ju inte direkt något orginellt om man säger så. Men koreografin va ändå ganska bra och även låtarna. Sen säger jag inget mer.

Jahapp, hade min sk. "fet-dag" idag, en frapino, en mocca-cup OCH glass, men ändå var jag ute och sprang. Hmmm. Jag funkar såååå konstigt ibland, brukar bara ha lust att springa när jag e nyttig. Så tess o sassy(thihi) känn pressen!

puss♥

Meet my new boyfriends; Ben and Jerry....

Ska sova nu...Bloggar imorgon. Då kommer den spännande historien om lilla Sandra och kanelbullarna, missa inte hehe.....


Och GLÖM inte att kommentera!!

puss my darlings♥

The infamous dog...

image147

...naaaaah......

Oh, and take Baby and clean out his bag, the poor thing just pooped everywhere!

Veckan har vänt, och jag är glad igen! Riktigt rofylld(?) faktiskt. Börjar släppa helgens händelser och ser framåt ist.

Imorgon blir det modemässa på myrornas, en utställning av unga götebosska' designers. Ska bli riktigt kul faktiskt, speciellt som man missade fresh fish. Någon som va där? Hörde att de va riktigt bra av killen som jobbar på viktoria arena(eller vad tycker du Sandra?). Jaja, går väl om ett år igen da...

Asså jag vill verkligen sola, jag är så BLEK! Okej, jag är svensk, men såhär jävla vit har jag aldrig varit. Nä, ändring på det där, snabbt som attan!
 
Ska dra nu o fixa naglarna, till Annikas stora glädje...

au revoir, mes cheries♥

Silver

image146
Asså, ge mig tightsen! NU! Dessa skönheter från American Apparel provades faktiskt av ingen mindre än moi, på senaste London besöket, men inköptes desvärre inte. Har däremot hört att gina tricot ska få in liknande för endast 199 spänn! Väntar spänt...

Therese har blivit med blogg!

the
Läs den på
http://cheryltweedy.blogg.se .   

Thoughts......?

(Denna helgen...Så mycket som hänt, både bra och verkligen, verkligen dåligt. Vet inte ens var jag ska börja. Hatar sånt här, vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska känna. På grund av vissa saker känns det som att jag borde vara lessnare än vad jag är, men jag vet att jag har rätt att inte vara det. Å andra sidan är jag ledsen för annat, annat som egentligen inte borde betyda så mycket. Saker som bara jag märker, och som man inte fattar att andra inte förstår. Ni borde märka sånt! Åh, vill bara skrika! Kommer snart göra det! Egentligen så är det bara känslor som just nu brusar upp, och konstigt är ju inte det. Har aldrig vart här innan. Kanske är mitt sätt att handskas med saker bara.)

Men men, har iallafall fått en ny Ipod! En bättre dessutom! Tack till pappa och mamma såååå otroligt mycket, detta gjorde mig verkligen glad på båda sidor. Ska inte älta mer, det var tur att inget värre hände. Gud, vilket konstigt inlägg detta blir nu...Men men, i min blogg är det ju jag som bestämmer. så....


käka glass!♥



Sexiga miner...

image144
Jag i rosa(vem annars?) Teresa i cool klänning o lilla Emilia!

Till en kär vän...

Tänk på dessa saker och du kommer garanterat o le igen:

? sex and the city
? ben & jerry's ( cookie dough såklart)
? men, hur fick du kontakt med oss da?


hihihi nu skrattar igen :P lite torrt i gapet kanske?

Your cups are already full, and they're bound to overflow!

Åh, va ett tag sen nu. Gillar ju att blogga, men blir sällan nuförtiden. Bajs på det.  Aja, en lite re-cap då:

? uppträtt på freeport, såå kul!
? shoppat adidas o nike till jag spydde typ
? haft min första "riktiga" valborg hehe
? shoppat mer adidas....omg....
? zara har öppnat! yeeeeih! hittade en sjuukt snygg(men något overprized) klänning
? köpt bikini. eloge till mig, första gången jag är riktigt nöjd!

Thats about it. Rest is tråååk typ. Sitter framför datan o tänker på hur kul jag kunde haft det om man hängt med ut. Aja, big deal liksom, men ville verkligen. Har städat hela mitt rum idag(fredag, people!!) OCH monterat ihop bäddsoffan. Så, kvällen får spenderas framför tv:n med manikyr o bounty. Gillar inte ens bounty. Bara cocos. Blä. Men men, jag käkar allt som innehåller choklad, som mina närmaste vet, så det slinker väl ner en och annan ändå. Imorgon blir det iallafall shopping, soho:s lunch och allt annat än lugn på kvällen. Sådeså!

puss♥ 

Sunny, sunny day!

Några bilder från mitt lilla arkiv som kan inspirera lite i det fina vädret. Bjuder på både tjejer o killar denna gång, måste ju va jämlikt hehe. Enjoy!


1. Såå härlig bild! 2. Gillar de vita wayfarers:arna o liiite för korta byxorna. 3. Stjärn.jackan. Mmmmm 4. Turban på ett lite mer diskret, wearable sätt. Skulle inte va sitta fel faktiskt. 5. Söt, basic outfit, perfekt att klä upp eller ner med accesoarer. 6. Har kjolen thihi! Riktig snygg matchning får jag säga. 7. Nice, streetig outfit, riktigt skön att slappa omkring i. 8. Cool, slapp stil, inget märkvärdigt, men ack så snyggt. 9. Klockrent! 10. Aningens varm såhär i vårtider, men riktigt ball outfit! 11. Denna killen har väl ingen missat, så vad kan jag säga? 12. Blåa byxor, mer sånt tack!