Övertrött

Imorgon ska jag. Det var så längesedan. Hade en viss person vart här, hade hon nog inte förlåtit mig för att jag låtit det gå så långt. Men, nu är iallafall första steget gjort. Nu återstår bara resten. Jag orkar inte göra det nu. Men imorgon. Då äntligen, ska jag måla naglarna.





Jag va tvungen. Julia humor hehe....






En helt vanlig kväll...



Vi var ute med hunden. Vi hade en kamera. Såhär blev resultatet.

Marc Jacobs

image553

Denna klänningen är nog min favorit från höstkollektionen. Hatten bryter av så perfekt! Volangerna, färgen....perfektion. Va bara tvungen att säga det.

Hurt

Värk. I hela min kropp. Vill bara lägga mig ner och sova i flera dagar, tills allt ont är borta. Det är liksom inte bara sådär jag-har-tränat-hårt-och-har-träningsvär-ont, utan mer dåligt ont. Kunde inte ens bära min väska idag. Men men, det går väl över.

Idag dansade jag disko. Riktigt..knäppt. Och kul. Teresa ville göra väldigt konstiga steg. Mycket konstiga. Men det blev bra till slut, ta i trä hehe (internskämt).

Nu när det e lov o allt så tänkte jag äntligen ta mig tid att läsa lite. Har aldrig tid känns det som, man har alltid nåt annat som måste göras. Och när man kan så orkar man inte. Nä, jag ska bli klar med iallafall tre böcker. Everyone worth knowing, a million little pieces och Arthur and George. Tänk, regndroppar som slår mot fönstret, en varm kopp te och läsning.

puss

Orange

image552

Körde på lite roligre sminkning i fredags. Eyeliner och oranget läppstift. Tyvärr så är Sverige lite för litet ibland för att uppskatta det ovanliga. Eller som Felix sa:

- Jag tycker nog inte att du ska använda det där igen. Men det är ju bara min åsikt.

" the Cartwheel for the handicaped"

Haft lite uppehåll här nu, ursäkta för det. Min dator har haft virus så jag har inte kunnat blogga tyvärr. Plus att jag har haft så mycke att göra. Workshop, World Culture Day, egna klasser och blogga på the vision. Btw, numera så kommer de flesta mode-inlägg att hamna där, så håll er uppdaterade! Här kommer jag fortsättningsvis skriva lite mer personligt, men eftersom att mode är en stor del av min personlighet så lär de ju bli lite sånt då och då. Bara så ni vet.

Workshopen då. Jag har inga ord! Wackingen och Vougeingen va så kul! Har aldrig testat innan, men efter det här så lär det bli mer. Även poppingen och lockingen va sjukt kul, det va så längesen jag lockade! Sen hjälpte det ju med en, hrm, söt lärare med. Dock va nog det förstnämnda ändå det jag kommer minnas mest. Archie va grym! Work it for me!

Nepp, ingen mer text nu, orkar inte sånt. Inte ni heller antagligen. Kommer snart.


puss


Vi har kul i skolan...

image551

Facehunting

Som sagt var ju gamle Yvan i stan i lördags. Självklart var jag, Teresa och Sandra på plats i våra ballaste outfits. Tyvärr hittade han oss inte, men vi hade vart med om han hade! Dagen blev bra iallafall, fyndade på utförsäljningen på magasinsgatan och tog det lugnt på soho. Lugnt och skönt. Tror jag har fått problem med mina axlar, antagligen efter att ha släpat på så många påsar...

Anyway, den här förändringen då...Jag kan här med berätta för er att jag, Teresa, Mikael, Emma och karin startat vår alldeles egna modeblogg! Iden är att vi är fyra personer med olika stilar som tipsar och skriver om saker vi gillar. Allt från inspirerande videos till shopping guider kommer att finnas så småningom. Karin kommer vara våran guide i skönhets-djungeln. Det kommer alltså att handla om mode och allt som har med det att göra, på vårt sätt. Tyvärr är vi inte klara med layouten än så länge, men vi har våra ideer. Så gå in och kolla nu! Vem vet, kanske är du själv fångad på bild nånstans? 
http://thevision.blogg.se  

image550

Regn...




Aaah!Orkar inte med min data. Virus skit. Bloggar imon stället.

puss

Stella McCartney S/S 08



Blev inte besviken, men det var ingen sån wow-kollektion som hon gjorde för denna hösten precis. Väldigt vackert, sensuellt och skirt kan man väl beskriva den. Tycker att den passar på våren, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än. Mycket skulle jag vilja ha bara för att det är så jag, och mycket för att det är så långt ifrån mig man kan komma. Men här är mina favoriter iallafall. Tycker speciellt om den vita hel långa klänningen på bild 5. Liknar en gammal Chloé klänning i urringningen under bysten, tycker om den skärningen. Bara att börja leta bland kedjorna då. 

godnatt 

Shit song

Fuck it. Denna dagen alltså. Min klocka ringde inte, för andra dagen i rad, så jag vaknade i samma minut min buss gick. Ingen var hemma, så jag kunde inte få skjuts, utan fick ta bussen samma tid lektionen började.Sen va det ju inte bara en vanlig lektion, utan franska, som jag redan har 42% frånvaro i, plus att jag hade prov. Ja, kul verkligen.Fick iallafall göra provet och klarade det, tror jag. Engelskan va helt meningslös, kunde lika gärna sovit. Alltså stressade jag och gick upp helt i onödan för 20 minuters franska. Dessutom hann jag inte "vakna", vilket gjorde att jag har gått och kisat hela dagen, mina ögonlock kunde knappt hålla sig öppna i en sekund. Detta hände ju även igår, så det blev dubbelt så hemskt idag, har inte fått min obligatoriska timma på morgonen i två dagar nu. Det funkar inte för mig, inte när hela ens tillvaro bygger på att klara allting med en hårsmån. Jag har aldrig extra tid över där jag bara kan ta igen saker liksom. Plus att jag hade skene idag. Buäääh. Har gått och glatt mig över att halva terminen har gått nu, bara 5 gånger kvar liksom! Men nej! Nej nej! 6 gånger kvar! Det var ju lov förra veckan, nåt som jag helt glömt. Så, nu tror jag att allt som gick dåligt idag finns dokumenterat. Eller just de, tappade Ipod fordralet på skene-bussen med. Och så glömde jag min bok hemma imorse. Och så har datan fått virus.Thats it.

Nej, ska inte vara negativ, hatar negativa människor. Eller iallafall när människor är negativa. Ser fram emot imorgon istället. Mitt liv känns lite som Shit Song med Kate Nash, en jävligt deprimerande text men en väldigt glad melodi. Hmm....

India Arie - Good Man

Har precis köpt hudvårdsprodukter för 400 spänn. Känns dådär.

Jag har blivit dålig på att blogga har jag märkt. Eller kan man det? De e ju min blogg. Jag skriver om vad jag vill. Fast jag borde kanske skriva lite oftare om vad jag vill. Men, det händer grejer kan jag säga. Inom snart kommer det ske en...förändring. Låt oss säga så.
Idag har jag haft en såndär klumpig dag. Visst att jag brukar vara lite klantig, men vissa dagar är värre än andra. Hittills har jag bränt mig på både platt tången och brödrosten, vilket inte gjorde lite ont. Tappade några flaskor och burkar från hyllan i badrummet, välte skor på Nilsson och höll på att välta en hylla samtidigt. Snubblat lite i trappor o sådär med. Alltså var detta ingen bra dag för att börja med en modern dans, vilket vi så lägligt gjorde just idag. Älskar modernt, har aldrig provat själv riktigt, men har verkligen blivit sugen på det det senaste året. Efter idag känner jag att jag bara vill fortsätta... Minus all klumpighet då. Kan ju säga att mina hopp såg mindre graciösa ut. Får skylla på idag helt enkelt...

Gillar min storasyster. Puss på dig.

Nitar. Love 'em.

image540

haha kommer inte på nåt...

Lugn alla. Jag börjar bli lugn nu.




Tack alla som kom igår! Det var super mysigt! Och den där platt tången behövdes verkligen. Och monki pengarna. Ska lägga upp lite bilder så fort nån vill skicka.
   Just nu sitter jag här vid datan och slappar. Gör ingenting. Skönt faktiskt. Har kommit på att jag älskar hösten, den gör en liksom lugn och varm inuti. Alla löven ändrar färg och allt får nåt slags rosa skimmer över sig. Just nu är det en perfekt höstdag. Sådär halv kyligt men ändå soligt. Ska träffa Måns strax på kebab-dejt. Lär ju bli frukost för mig då hehe.
   Hade tänkt kolla in Stellas vår-kollektion idag. Är nog första gången jag inte tycker det ska bli jobbigt att plöja igenom allt på style.com, även om man vill se allt. Det blir nog bra, Stella har inte gjort mig besviken hittills.

image538 Btw, har nog aldrig saknat starbucks så mycket som nu. Caramel macchiato, mmm...

mtsctasfmsdtdnhjksasmf

Sitter och lyssnar på "until the end of time". Kommer nog aldrig tröttna på den låten. Finns faktiskt inte så många sånna låtar, inte för mig iallafall.


För första gången på länge så känns det som att allt flyter, är inte direkt efter med någonting nu faktiskt. Allt känns bra, speciellt efter igår när man inser hur många snälla vänner man har. Men... Sen händer nåt, behöver inte vara nåt stort, men det gör att allt inte alls känns så bra längre, och egentligen är det en skit sak som man inte ska bry sig om, men jag gör det ändå. Vet inte varför, men har bara känt mig lite konstig på senaste, fastän förra veckan har vart jätte rolig! Igår hade jag ingen alls lust att dansa, inte sådär man känner när man är trött, utan bara ingen lust för ingen anledning. Ibland tar jag nog på mig lite för mycke, självklart klarar jag det alltid, men inte helt utan konsekvenser. Även om det kan vara roliga saker, så tar det av ens tid. Jag är en såndär människa som måste få slappa och göra ingenting ibland för att fungera. Det har inte blivit så mycke sånt på senaste tiden. Har börjat lyssna på lugnare musik, kan det vara därför?
Nej, mitt oförklarliga humör ska inte få dra ner mig nu.



Tack alla!

image536

Världens bästa födelsedags kör....

Födelsedags outfit

image535

Min nya filippa k kavaj invigdes! Den kostade, hör och häpna, 50 spänn! Freeport is the new shit...

17 år idag!

Wieeee! Äntligen, bara ett år kvar till 18 hehe... Såhär blev iallafall ställningen i säga-grattis-racet:

1. Teresa, min storasyster och tvillingmodenörd!
2. Mona, min lilla solstråle!
3. Moncef, som kallade mig åsna (hehe)
4.  och sist men inte minst Sahar!

Tack alla 4 stycken för att ni tänker på lilla mig! Förhoppningsvis kommer flera på det imorgon...

godernatter....


Update: Maria och Tony kom på 5:e o 6:e plats!

Grattis Sunshine!

 image534

Lägenheten



Mycket hände under våran lilla vistelse. the Tots kom förbi, Mona m fl var där och åt, plus att en liten gubbe ville låna våran tvättmaskin. Allt som allt var det jätte kul. Och katterna blev omhändertagna(anledningen att vi va där) men vi visste inte va dom hette förrän sista dagen. Dålig på namn... Fatty fat, som nu är i london och shoppar åt mig, och jaaz va också där. Mysigt. Men nu är det back to normal, det enda jag inte saknar är o tömma kattlådan. Thank god att våra är utekatter liksom.

Och btw, misslyckades med hela den där lägga-sig-innan-12-grejen...överraskande....