Some outfits...


image230


Låt er inspireras...Bilder snodda från sthlmstreetstyle, the Sartorialist, Facehunter, the Style Scout och Copenhagen Streetstyle.

puss♥

24-25/6 The Official Justin Days

Shit asså. Vet inte hur jag ska orka berätta allt, men jag skall försöka. Min upplevelse av Justins Göteborgs besök var verkligen maxad, kunde nog inte sett honom mer.Men men, here's the story:

Dag 1:
En tråkig söndag. Jag och Moncef ska träffa Samira i stan, men innan vi är framme ringer hon, helt uppspelt och skriker " gissa vem som är inne på godislandet??JUSTIN TIMBERLAKE!!!!" Såklart skyndar vi oss så mycket vi kan, och vi lyckas hitta dom vid vasaplatsen ungefär, Justin, Jessica Biel, två vänner och två FETA liv vakter. Vi följer efter dom ända bort till Gamleport(!) där de sätter sig och äter. Vid detta laget har fler än vi lagt märke till vem det är som vandrar på Göteborgs smågator, dock är det ingen som vågar gå fram eller prata med honom. Vi sätter oss och käkar å Condeco, för att inte verka allt för uppenbara, och följer sedan med dom till hotellet. Shit, fatta att jag har gått med( eller snarare förföljt) Justin i Göteborg, till j*vla f*cking Gamleport! Overkligt eller vad? Jag var liksom typ en meter från honom! Vi satt ett tag utanför och väntade på honom, och liksom kände närvaron. Fortafarande, JUSTIN KÄKADE PÅ GAMLEPORT!! Kan nån anställa bättre guider kanske?

Dag 2:
Efter en god frukost tidigt på morgonen hos Samira så bar det av in till stan innan vi skulle ha workshop med självaste Marty Kudelka, Justins koreograf! Eftersom Samira skulle till jobbet gick vi upp tidigt och var i stan vid 9 så vi chillade i stan med en frapino tills det var dags. Älskar verkligen hans stil, speciellt hans fula fötter! Vi gjorde koreografin de gör i My Love videon, riktigt grymt måste jag säga, speciellt när han visade den. Kan inte fatta att han lär ut till mig, precis så som han lärt ut till Justin! Han var väldigt pedagogisk och det var riktigt kul!


Sedan matpaus, och en tripp till Scandinavium där de sista uppträdandena skulle äga rum. Finally, sista fem gångerna! Uppträdde för alla väntande och köande fans, som jag tror upskattade det välldigt mycket, det drog iallafall igång stämningen lite. Låt mig bara säga en sak, jag kommer vara väldigt trött på My Love och Sexy Back ett tag framöver. Men det var här som kvällen började bli helt helt....osannolik. Alexandra stod i biljett kön under tiden vi uppträdde och försökte få tag på några av de sista biljetterna. Vi var vid detta laget smått desperata eftersom varken de på blocket.se eller tradera hade svarat. Men, när det står ca 5 pers farmför oss stänger det. Biljetterna är slut, och de enda kvarvarande är VIP biljetter som man måste vara 20 för att få köpa. Tack o hej liksom, speciellt som de giriga svinen som sålde svart utanför ville ha ca 1800 kr per biljett! Vi tänkte att vi väntar så länge vi kan, för nån gång måste dom ju sänka om ingen vill köpa. Vi går in på Donkan och funderar allvarligt på att krypa under staketet, det verkar vara våran sista chans att få se Justin på hans kanske sista Göteborgs besök. Men nej, inte vågar vi göra det. Så, vi går omkring, like lost souls, utanför och börjat tillslut fråga varenda en vi ser om de vill sälja biljetter, tillochmed några 7-åringar som kommer direkt från GAIS matchen.När vi nått höjden av vår depression, och Justin har spelat i en halv timma, så händer det; två tjejer kommer springande skrikandes av lycka och med 2 biljetter i handen. När vi frågar säger dom att de fått dom gratis!!!! Vi börjar springa åt de håll de kom från och bryr oss inte om hur dumma vi ser ut, ingenting ska få oss!! Men, vi kommer ända till korsvägen och inser att de antagligen skämtade, så vi går tillbaka när vi får se den officiella sponsor/turne/sony ericsson bussen. Som en sista, verkligen totalt deperat och ogenomtänkt handling går vi in och frågar snällt om de inte kan ge oss biljetter. Yeah right liksom, vem försöker vi lura? Efter några minuter av bedjan och småskratt från killen i bussen så frågar han"how many are you?" Vi svarar "three" och stirra på varandra med bultande hjärtan. Då, då sker det magiska; han sträcker fram 3 biljetter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH VI FÅR DOM GRATIS!!!!!! FATTA!!!! Vi tackar alla tre i en slags overklig extas av lycka och springer, skrik-skrattandes av hysterisk lycka, mot ingången. Tro mig, INGEN var lika glad som oss över att få se Justin! Och vad kan jag säga annat än att det var helt magiskt. Har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv eller sjungt så otroligt högt och fult på samma gång haha! Hela konserten var verkligen en once in a lifetime moment, kommer aldrig glömma den!!! Aldrig kunde jag nånsin drömma om att nåt sånt skulle hända. Jag säger som triss reklamen, plötsligt händer det....



Midsommar!

Riktigt kul, var hemma hos Samiras kompis Emma, där vi åt gott och drack mycket, precis som det ska vara på midsommar!



Det sjöngs även lite singstar, spelades gitarr på altanen och shotades en hel del. Trots det tråkiga vädret så blev iaf min midsommar riktigt nice.

puss♥

I'm Bringing Sexy Back...Yeah!

image207
Uppträdde idag då, hela 15 gånger på stan, i hela 7 timmar. Gick det bra? Ja! Var det kul? Ja! Är jag trött? Hell yeah! Nu är mitt energi förråd tömt, och det enda jag vill är att sova. Imorgon blir det lite shopping förhoppningsvis, bl a ett par gladiator sandaler i lack från Zara. Japp. Mitt behov av en snygg outfit är verkligen MAXAT efter en heldag i Punkt Se tröja. Tro mig. Men dage i helhet var riktigt kul, avslutades med lite studs hos Salem, verkligen perfekt. Nu, jag skall sova. Godernatter.
Puss♥

Önskelista...

Har tänkt igenom min garderob och har kommit fram till några saker som jag behöver:

? Lång klänning som till exempel
denna eller denna.
? Gladiator sandaler
? En eller två korta klänningar
? En väska! NU!
? Ett par ballerinas
? En herr-kavaj, med uppkavlade ärmar såklart!
? Ett par klumpiga heels

Japp, bara att ge sig ut och leta då......

The monthly



1. Sjal, monki 2. Byxdräkt, H&M 3. T-shirt klänning, H&M 4. Baddräkt, H&M 5. Bikini, Warehouse

Snyft....Trodde jag skulle hunnit med lite mer shopping denna månaden, men icke. Nästan alla mina pengar går åt till mat och fika nuförtiden, måste verkligen ändra på det. Men iallafall, här är då månadens köp hittills, men trust me, det kommer mer....

Segast

Har ni nånson haft den känslan att ni vill  göra något men bara inte orkar? Så jobbigt, ville verkligen till Sandra eller gå ut men orkade inte nånting. Så, nu sitter jag här, ensam, framför datan och orkar inte ens gå upp till mamma o pappa och kolla på film. Undrar om jag orkar duscha idag. Nej, nu fan får jag ta mig i kragen!

Anledningen då till att jag är så trött är att jag vart igång sedan 7 imorse. Efter 4 timmars sömn. Not good. Skolavslutningen avklarad, i världens mest obekväma skor, men dock världens snyggaste också, så vad ska man göra? Inte gå typ! Sen käkades det på fancy avenyn no.1 och sedan bar det av til kulturatom där man dansade fram tills 8. Men kul var det, va längesen jag fick en sån kick av att dansa. I ungefär 5 minuter så kändes det som att jag bara ville stå och göra exakt samma house steg resten av livet. Jag fick verkligen in det, plus att jag kom in i andra andningen och allt bara kändes perfekt. Bara det va värt de 800 kronorna som workshopen kostar.

Fick en rosa kamera! Wieeee! Jag+rosa=sant! Bilder kmr snart hehe....

puss♥

Vill Shoppa! NU!



Några favorit outfits, på mer eller mindre kända personer. Älskar Marc Jacobs skorna på första bilden och halv-turbanen i rosa-rutigt. Mmmmmm.......

Skolavslutning imorgon!

ÅÅÅÅH äntligen sommar!! Ska bli så skönt att bara ägna sig åt det man vill och inte ha en massa skyldigheter hängandes över en. Lite orolig för betygen imorgon dock, har inte direkt satsat på skolan denna terminen. Men men, there's always next year...

Har aningens klädkris för imorgon, vet bara att jag ska ha dom höh.höga pumpsen från London och min gula Zara klänning. Sen får vi väl se vad som tas till. Chanel väskan? Rosa naglar? Ros-ringen? Eller kanske guld väskan? Som sagt, mindre kris på gång. Men benen är iallafall bruna och humöret på topp så det kan ju inte bli fel(hoppas vi).

Uppträdde idag utanflr Ullevi, har vart med om bättre kan jag ju säga. Rulla ut, tejpa ihop och skura dans mattor ingår liksom inte i mitt jobb, jag är dansare, aight?(hehe) Men men, vi fick ju ost frallor iallafall....kan man ju absolut inte fixa hemma liksom. Däremot tjänade vi en extra slant på att sälja, hmm, biljetterna som vi fick till matchen. Så, det lönade sig iallafall. Plus att vi fick en rolig stund på donkan också, inget slår Monas mumlande eller Moncefs fejja i slöja(mitt också för den delen). Hahaha.

Workshop imorgon då också, med Martin Feretti, en grym housare från Sthlm, som även tar med sig två gästlärare, en från Paris och en från NY. Puh, mycket info i en mening hehe. Ser verkligen fram emot lite house, vill verkligen utvecklas och ta till mig ALLT denna helgen. Sen blir det nice på Rio Rio också, club soulstep vettu. Plus att det är workshop i Copenhagen nästa fredag med inga mindre än självaste Mr. sexy backs koreografer. Vad ska jag göra? Vad ska jag få pengar ifrån? HJÄLP!

Nu måste verkligen mina naglar fixas, Therese har redan lagt sig tillrätta med senaste Modette, som btw lätt tar priset som den bästa modetidningen just nu enligt mig. Så, godnatt och dröm söta drömmar i neon och kornblått om paperbag waist shorts och wayfarers!

haha♥

Rotar i arkivet

image193
Fräsch Cameron. Hade inte haft något emot att se ut såhär imon.

gonatt♥

Grillning hos Salem!




Kan ni gissa vem som skrev vad?

De tre vännerna och Karlshamn!

Det var en gång tre kompisar som skulle åka till Karlshamn för att din mamma fes en dag. Sen så sa hon att hon hade på sig sin nya chloé klänning med dom hög-höga pumpsen som inhandlats i London. Det var  helt stört!!! "Asså va?!" sa Julia. Jag visste inte att den här låg i Zerjons väska. Det var helt sjukt asså. Men nånting såg fel ut. Var hade han ställt kaffet?? Jaja, bara att gå tillbaka till bar Centro då, tänkte hon.

by: Karin, Moncef and Julia

check list

Dagens låt: Throw it on me - Timbaland
Dagens frisyr: Utsläppt, aningen fyrkantiga lockar(sov friss)
Dagens smink: DuWop läppglans
Dagens klädsel: Blå/röd mönstrad klänning med silverpumps och jeans väst.
Dagens händelse: Nationella i matte B.
Dagens planer: Gå på stan, ta det lugnt och ta en glass i solskenet.
Dagens vill ha: Ny väska! Nu!
Dagens drog: Sunshine...
Dagens tråkigaste: Marissa sköt Trey!
Dagens finaste: Sandra i sin fiiina klänning.
Dagens köp: Grå t-shirt klänning med neon tryck och smalt skärp.
Dagens mat: Fiskgratäng med vitlöksfrästa musslor(står det på paketet iallafall)
Dagens mående: Soft, tack.

Njut av vädret! Åk och bada!
puss♥